Atatürk Üniversitesi'nden okulumuza kitap desteği

Atatürk Üniversitesi'nden okulumuza kitap desteği

23.12.2021 336

Atatürk Üniversitesi  Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama Ve Araştırma Merkezi tarafından desteklenen "Kitap Akademisi, Şehit Hasan Yılmaz KAİHL" projesi ile okul kütüphanemize yeni kitaplar temin edildi.

Okulumuzda halihazırda Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Anadolu Mektep Okumaları" ve "Kitap Akademi" programları, Din Öğretimi genel Müdürlüğünün "Okuyorum" projesi, Eğitim-Bir Sen'in "Bir Bilenle Bilge Nesil" projesi eş zamanlı olarak başarıyla yürütülmektedir. Belli sayıda öğrenci ile oluşturulan okuma grupları öğretmenlerinin nezaretinde kitaplarını okumakta, daha sonra okulda yapılan panellerde bilgilerini arkadaşları ile paylaşmaktadırlar.

Kitap okumaya çok hevesli öğrencilerimizin kaliteli ve seçkin kitap taleplerininin büyük bir kısmı Şehit Hasan Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idaresi tarafından karşılanmaktadır.

Bu proje kapsamında okulumuza hibe edilen 84 adet kitap ile  okul kütüphanemizin zenginleştirilmesine katkıda bulunulmuştur.

Atatürk Üniversitesi  Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama Ve Araştırma Merkezi ile Atatürk Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr Ömer Çomaklı hocamıza teşekkür ederiz.23-12-202123-12-2021

İLETİŞİM

Adres:
MÜFTÜ SOLAKZADE MAH. MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK CAD. ŞEHİT HASAN YILMAZ KIZ AİL BLOK NO: 38/11 PALANDÖKEN / ERZURUM


Telefon
(442) 319 1909


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın